in ,

Зимна почивка във Варна през погледа на един влогър (ВИДЕО)

Кадър: Фейсбук

Читателят на „Нова Варна“ Трифон Михайлов ни изпрати видеоклип на своята почивка в морската столица от тази зима.

Трифон тръгва от София със самолет към Варна и заснима своето пътуване във все по-набиращия начин за показване на лични клипове, а именно влог (от английски език – vlog -video blog).

Трифон Михайлов е първият „live streamer“ в България.

Историята на живота ми е формула за успех! Не спирам да крача смело в света на идеите. Предизвиквам себе си като следвам това, в което вярвам. Според мен разликата между успелия и неуспелия човек е в това, че успелият вижда решение на абсолютно всеки проблем. Докато неуспелият вижда проблем във всяко решение.

Вярвам, че в забързаното ни ежедневие е много по-лесно да получаваме информацията чрез бързи видео уроци, независимо дали става дума за личностно и професионално развитие или за рецепти за сладкиши. Това ме мотивира да създам този изцяло нов жанр в сферата, като стартирах ежедневен влог на живо всеки ден точно в определен час (като предаване, но във Фейсбук) точно в 12:15. Видеата ми се гледат всеки ден от хиляди хора по целия свят, но знайте, че това е само началото на бума на „live stream”-а.„- споделя той в личната си страница в социалната мрежа.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов