in

Намериха разложено тяло до Околовръстното в Бургас

Намерено е разложено тяло, най-вероятно на мъж, в канал при околовръстното шосе „Димитър Димов“ в Бургас.

Около 12:57 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че в крайпътен канал, паралелно разположен на околовръстния булевард „Димитър Димов”, в района срещу бл. 28 в к-с „Зорница”, е открито мъжко тяло в напреднал стадий на трупно разложение.

Към мястото на инцидента своевременно се отправили служители, както от полицейското управление, така и от звено „Пожарна безопасност и защита на населението”, които около 15.15 ч. въпреки затруднения терен извадили от водата откритото тяло, предадоха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас за Нова Варна.

Към момента е извършен първоначален оглед от следствено-оперативната полицейска група, като видими следи от насилие не са констатирани.

Предстои аутопсия на трупа, която да даде повече данни относно самоличността и възрастта на мъжа, както и да изясни причините и приблизителното време за настъпване на смъртта.
Работата по случая продължава.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов