in ,

Официално: И тази година във Варна ще има Великденски базар

И тази година варненци и гости на града ще могат да се насладят на Великденския базар. Това е второто издание на събитието, което се организира по повод Великденските празници. Базарът е изцяло по европейски образец.

Организаторите ще разположат своите дървени къщички и щандове на центъра на Варна – площад Независимост (шадраваните пред съда). За духа на празника ще допринесе атрактивната великденска декорация, включваща гигантски яйца, великденски зайци, кошници с яйца и други акценти. На Великденския базар ще се предлагат множество тематични великденски сувенири, разнообразие от козуначени изделия, занаятчийски творби, лакомства, декорация за дома. На Великденски базар 2018 за пръв път ще се предлага великденска скара, а за всички, които спазват Великденските пости, ще има и вегетарианска скара.

Със сигурност ще бъдете впечатлени!

Фирмата-инициатор предоставя безвъзмездно щанд за набиране на средства за благотворителна кауза. Молим всеки, който има желание и се е заел с подобна кауза, да се свърже на посочените долу контакти!

Организаторите съобщиха, че все още разполагат с няколко свободни къщички и щандове за нови участници и приветстват всеки, желаещ да стане част от празничния базар, да се свърже с тях на посочените контакти.

Великденския базар във Варна ще страртира на 23.03.2018 (петък) и ще продължи до15.04.2018г. (неделя) и се провежда с подкрепата на Община Варна.

Фирма „Фънрайд” ЕООД се занимава с организиране на фестивали, коледни и великденски базари, изложения и други мероприятия.

За участие и информация:
тел.: +359 894 700 679
e-mail: funride@abv.bg

*Спонсорирана публикация

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/