in

Унгарският премиер предрече апокалиптично бъдеще на Западна Европа

Снимка: Ройтерс

Унгарският премиер Виктор Орбан обрисува апокалиптична картина на бъдещето на Западна Европа, заявявайки, че е под мигрантска инвазия, която скоро ще направи европейците малцинство, информира АП, цитирана от news.bg.

Орбан говори на голяма демонстрация три седмици преди парламентарните избори. Хиляди се събраха в центъра на Будапеща, за да подкрепят политиката на премиера на Унгария.

Лидерът на централноевропейската държава обяви, че Западна Европа се предаде в „ръцете“ на масовата имиграция на хора от Африка и Близкия изток.

„Ситуацията е такава, че тези, които не блокират миграцията на границите си, ще бъдат изгубени. Те бавно, но сигурно ще бъдат асимилирани“, предупреди Орбан.

Според него младите хора в Западна Европа ще са живи, за да видят, че са се превърнали в малцинство в собствената си държава.

Той каза пред събралото се множество пред унгарския парламент, че световните сили са работили с опозицията за премахване на изградените от правителството огради през 2015 г.

Орбан отново нападна милиардера Джордж Сорос, призовавайки го да се връща в САЩ.

„Маршът на мира“ се проведе на национален празник. Унгарците отбелязват 170 г. от революцията през 1848 г.

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов