in ,

Ухание на току що изпечен козунак се носи от Манджера: откриват новата пекарна

Какво е сутринта без чаша кафе и топла закуска? – Това е най-важното ядене за деня, което ни зарежда с необходимата енергия, за да се справим с предстоящите задачи. Ако и на Вас обаче не ви остава време да закусите преди работа, ето го решението:

От 20.03.18г., наред с топлата и разнообразна храна и сладки изкушения, които предлага, едно от най-новите и атрактивни заведения във Варна, ще привлича всички с аромат на току що изпечени козунаци и вкусни закуски.

Манджера ще зарадва всички хора с отношение към истинския вкус и високото качество с откриването на новата си пекарна, където всеки ден от 7:00ч. ще Ви очакват любимите маслени рогчета, милинки, традиционни гевреци, козунаци и други изненади – топли, пухкави и приготвени на място.

Утре 20.03. от 13:00ч. по случай откриването и, като комплимент към своите гости, Манджера ще Ви почерпи с топли вкусотийки от новата си пекарна.

За рекордно време, Манджера се превърна в любимо място на варненци за здравословна алтернатива на бързото хранене навън, и на ежедневното готвене у дома. Спечелиха ни не само с разнообразие и вкусотии, но и с бързо обслужване и усмихнат персонал.

Точно за великденските празници, Манджера ще Ви върне спомен от детството за вкуса на истинския козунак приготвен с много любов по домашна рецепта с жива козуначна мая, леко брашно, пряснo мляко и яйца. Козунаците нямат оцветители и нямат нужда от изкуствени ароматизатори. Очакват Ви различни видове за всеки вкус – с шоколад, с орехи и локум, с мармалад, както и специалното козуначено руло „Манджера“ с пълнеж, който може да вкусите само при тях.

От същото домашно тесто се приготвят и козуначени кифлички, които може да комбинирате с вкусни и полезни Био напитки – ръжена боза, кефир или айран – перфектното допълнение към всяка закуска.

Освен с традиционни предложения, пекарната на Манджера ни впечатлява с топли пици, приготвени по атрактивни рецепти, домашна баница, погача, а съвсем скоро и с истински прясно изпечен хляб с хрупкава коричка.

Изненадите продължават: Манджера са Ви подготвили и специално великденско меню, за да бъде трапезата Ви отрупана с традиционни за празника ястия. Може да направите своята заявка от 02.04.18г на телефон 0898640878 или на място в заведението и да сте сигурни, че семейния празник ще бъде съпроводен с типичните за българската трапеза празнични и обредни ястия.

Манджера може да засити глада на всеки, да облекчи задачите на домакините, да удовлетвори изискванията на ценители на здравословното меню и да спази принципите на хората със специален хранителен режим.

Всеки ден са ни приготвили различно обедно меню, което може да следите на Facebook страницата:

Работно време на Манджера:
от понеделник до събота, от 07:00 до 22:00 ч.

Адрес: ул. “Света Ирина” 5, – между булевард “Васил Левски”, улица “Мир” и “Анастасия Железкова”, срещу Майчин дом и магазин Домко и зад бензиностанция OMV. Има собствен паркинг от ул. “Света Ирина” и широко пространство с места на открито.

Tелефон: 0898640878

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/