in

Нов комедиен сериал ще бъде сниман във Варна

Комедиен сериал от 12 епизода предстои да бъде сниман във Варна.

Съветниците от ПК „Финанси и бюджет“ дадоха съгласието си Община Варна да стане партньор на телевизионната продукция, която ще се излъчва по една от националните ни телевизии, съобщиха от пресцентъра на общината за Нова Варна.

Работното заглавие на филма е „Фалшив герой“. Главният герой на комедията ще бъде мъж на около 30 години, около когото има много жени. Това разкри пред съветниците Димитър Гочев, един от авторите на проекта, който е известен със сериалите „Под прикритие“, „Стъклен дом“ и „Революция Z”.

Членовете на финансовата комисия взеха решение да бъдат отпуснати 288 000 лева с ДДС от общинския бюджет за реализиране на продукцията. Варна ще получи и клип, който ще присъства в рекламната кампания за сериала.

Предвижда се заснемането на епизодите да се осъществи между април и юли тази година, а сериалът да бъде излъчен през зимата на 2018 г. или пролетта на 2019 г.

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов