in ,

Варненско заведение предизвика тотален фурор сред всички майки. Отвориха THE ROOM KIDS

Много от Вас вече са посетили не веднъж новата стая на Варна The Room. Знаете ли обаче, че стаите вече са две?

Заведението с две лица добави и детска стая и то на два етажа – The Room Kids

The Room решава проблема на всяка майка, като ни дава възможността да си поприказваме с приятелки на чаша кафе или коктейл, а децата ни да се забавляват на крачки от нас.

Обичам The Room и тяхната концепция за приятно кафене през деня и атрактивен клуб в по-късните часове. Преди броени дни, обаче, успяха да ме впечатлят още повече.

Точно до заведението са отворили детски кът – The Room Kids.

И познайте какво? – Вече не само аз съм им редовен посетител, а и двете ми момиченца.

Първите ни впечатления са страхотни. Детският кът е просторен и свеж, а децата се забавляваха страхотно. Цял ден игри из лабиринта, на батута, с безброй играчки и оцветяваха керамични фигурки в така любимата им работилничка.
Хубавото е, че освен в заведението , майките могат удобно да се настанят и в детския кът. В The Room Kids има и кътче за тях, ако дечицата им са по-мънички и не могат да ги оставят за дълго сами.

Особено впечатление ми направиха следните услуги, които не съм срещала в нито един детски център до сега:

The Room Kids предлага дневна карта за престой в детския кът – страхотно е и за мен и за децата.

Ето каква свобода ми предоставя това и как минава перфектния почивен ден:

Сутринта на по кафе с приятелки – децата си играят в The Room Kids. На обяд се прибираме за хапване и дрямка, а следобед пак сме на линия в детския кът. Остава ми време да напазарувам и да свърша някоя друга задачка и съм спокойна, че децата не скучаят и не съм натоварила никой вкъщи да ги гледа. И всичко това с единична такса – да имам лично време, вече не ми звучи невъзможно.
Дневната карта е много полезна и за работещите майки – може спокойно да вършите професионалните си ангажименти, а за Вашите съкровища да се грижат професионални аниматори.

– The Room Kids предоставя таблети за видео наблюдение на децата – докато аз съм в заведението, мога спокойно да им хвърлям по едно око през таблета и веднага да разбера, ако се нуждаят от мен.

Предстои ни рожден ден и познайте къде ще празнуваме? – Точно така в The Room Kids.

Предлагат различни тематични партита за деца на всяка възраст.
– Дискотека , Принцеси, Пирати и Парти за шампиони с много тематични игри, танци , караоке и рисунки по лицата – децата са на седмото небе.
Залата за рожденика и неговите гости е на втория етаж, до който децата могат да стигнат само през лабиринта. Там си хапват и играят с аниматорите.

Цената за анимацията е страхотна, предлагат собствен кетъринг , детски менюта и фотограф – спестяват ми много време от организацията.

Останах очарована както от любезното отношение, така и от всичко останало в The Room Kids – препоръчвам го всяка майка – Подарете си малко свободно време.

За да сте в течение на всички активни промоции и предложения последвайте Facebook страницата :

Посетете The Room Kids На адрес:  гр. Варна Ул. Тодор Каблешков 40 ( До осветителен център Габровски)

Телефон за контакт: 0886 646 207

Работно време: от 10:00 – 22:00ч.

*Спонсорирана публикация

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/