in

По Черноморието ще бъде студено

Атмосферното налягане ще се повишава и ще се доближи до средното за месеца.

През следващото денонощие ще остане облачно и с валежи, предимно от сняг. През деня в Югозападна България ще вали дъжд. Почти без валежи ще е в североизточните райони от страната. Ще духа умерен, в Източна България и в Дунавската равнина – до силен вятър от север-североизток. Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, максималните ще са в широки граници: от 1° – 3° в Северна България до 7° – 10° в югозападните райони.

Над планините ще бъде облачно, ветровито и с валежи, предимно от сняг. Ще духа силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 ще е около 0°, на 2000 метра – около минус 4°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно и студено. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. На места по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. Максималните температури ще са 3° – 5°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. Температурата на морската вода е 6° – 7°.

На 24.03.2018 слънцето ще изгрее в 06:23 часа и ще залезе в 18:43 часа. Продължителност на деня 12:20 часа.

На 24.03.2018 луната ще изгрее в 11:03 часа и ще залезе в 01:12 часа. Осветеност на диска в 0h UT 43 %. Фаза на луната: първа четвърт.

Източник: meteo.bg

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов