in ,

Събитие във Варна събира бъдещи студенти: Пътят на успешната кариера в Швейцария

Четири от най-добрите колежа по туризъм и хотелски мениджмънт в Швейцария, обединени в Swiss Education Group, организират серия от семинари на тема: „Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“.

Събитието е организирано съвместно с агенция за образование „Скай Лайнс“ и ще се проведе в следния график:

• 29.03 София, х-л „Маринела“, 18:30 ч.
• 30.03 Пловдив, х-л „Санкт Петербург“, 18:30 ч.
• 31.03 Варна, х-л „Голдън Тюлип“, 16:30 ч.
• 01.04 Бургас; х-л „Приморец“, 16:30 ч.

РЕГИСТРАЦИЯ

Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges/Culinary Arts Academy ще представят своите програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Колежите, част от Swiss Education Group (SEG), предлагат широка гама бакалавърски и магистърски програми в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Програмите се преподават на английски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина.

Четирите швейцарски колежа се радват на сътрудничество с много реномирани световни хотелски вериги и се гордеят с факта, че над 89% от завършилите студенти стават мениджъри на отдели или собственици на бизнес в рамките на 5 години след дипломиране.

Два пъти годишно колежите организират международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават лично с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни туристически компании като: Radisson, Hilton, Star Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont; Accor Group; Mövenpick, Ritz-Carlton, Marriot и Shangri-La и др.

ВАЖНО! Тази година SEG предоставя възможност на българските студенти да кандидатстват за стипендии до 40 % от таксите за обучение и настаняване. Повече подробности ще получите в рамките на предстоящите семинари.

Концепцията на SEG e да предложи не просто работа, а партньорство за цял живот на завършващите студенти, за да изградят своята кариера за години напред!
Входът за събитието е свободен, предварителна регистрация можете да направите ТУК.

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/