in

Божури и бели рози за сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл

Снимка: facebook

Украсата за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл ще се състои от бели рози, божури и напръстничета. Тя ще бъде дело на лондонската флористка Филипа Кредък, съобщиха от двореца Кенсингтън, цирирани от „Дневник“.

В декорацията ще има и клони от бук, бреза и габър от парковете на двореца. След сватбата цветята ще бъдат раздадени на благотворителни организации.

Също както и за сватбената торта, двамата младоженци са решили да заложат на сезонни суровини. Тя ще бъде дело на калифорнийска сладкарка, позната на булката. Клеър Птак има пекарна на име Violet Bakery в Лондон и преди време Маркъл я е интервюирала за лайфстайл сайта си The Tig. Птак използва сезонни и органични съставки в сладкишите си. За празничния повод тя ще направи торта с лимон, бъз и маслен крем, а украсата ѝ ще бъде от свежи цветя.

Хари и Меган ще се оженят на 19 май в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзорския замък след близо двегодишна връзка. Наскоро те съобщиха, че ще поканят хиляди британци да участват в празненствата по случай сватбата им. 2640 души ще присъстват в замъка Уиндзор, за да видят пристигането на булката и младоженеца за церемонията и по-късно потеглянето им от замъка.

Поканените ще бъдат избрани сред работещите в благотворителните организации, на които двойката е патрон, местни ученици и граждани и 1200 души ще са от други населени места.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов