in

Хванаха двама в Морската градина на Варна с марихуана

Снимката е илюстративна

В Морската градина на Варна, при извършване на полицейска проверка на две момчета на по 20 г. от Варна, неизвестни на МВР, е установено, че държат в себе си общо четири пакетчета, съдържащи суха тревиста маса.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна за Нова Варна.

На 02.04. т.г., около 15:30 часа, в Морската градина на Варна, при извършване на полицейска проверка на В.В. (20 г.) от Варна, неизвестен на МВР, е установено, че същият държи в себе си две пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с общо тегло 1,14 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. 

Oтново на 02.04. т.г., около 15:30 часа, в Морската градина на Варна, при извършване на полицейска проверка на Р.Х. (20 г.) от Варна, неизвестен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетчета, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,52 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. 

И двете момчета бяха задържани за 24 часа.

 

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов