in

Петък 13-ти – Бус на варненска жандармерия катастрофира, четирима са ранени

Снимка: БТВ

Малко след 5 часа тази сутрин е възникнал пътен инцидент до град Смядово.

Произшествието е между лек автомобил Фолксваген „Туран“ с варненска регистрация и служебен автомобил на ЗЖУ- Варна /жандармерия/.

Пътният инцидент е станал в условията на намалена видимост и гъста мъгла. Водачът на фолксвагена е пътувал в посока към гр. Бургас, а служебният автомобил, който се е движил в посока към Шумен, е предприел маневра ляв завой в посока към гр. Смядово. Автомобилите са се ударили.

След удара в МБАЛ- Шумен са откарани 41-годишна жена, която е била пътник във фолксвагена и трима полицейски служители. Жената и двама от униформените са освободени след извършените прегледи.

За лечение в болничното заведение е настанен 47-годишен мъж, който е с различни наранявания и фрактури. Към момента животът му е вън от опасност. Водачите и на двата автомобила са тествани с дрегер за алкохол, наличие не е отчетено.

Пътният участък е почистен и обезопасен за преминаващите автомобили. Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава в рамките на образуваното досъдебно производство по описа на ОСлО при Окръжна прокуратура- Шумен.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов