in

Бус с деца се е обърнал край Велико Търново

Снимка: фейсбук- Пътна помощ Велико Търново

Бус с деца се обърна в района на Велико Търново, има пострадали.

Снощи късно в района на Велико Търново имаше катастрофа на бус, пълен с деца между 15-16 години. Пак има обръщане, пак автомобил го е засякъл. Има пострадали, но няма убити“. Това обяви пред БНТ зам.-министърът на транспорта Ангел Попов.

Инцидентът е станал в неделя вечер след 21.00 часа. В автобуса са пътували млади момичета. Автобусът се е наклонил и се е разминал с по-сериозна катастрофа, съобщават от МВР пред БГНЕС, цитирани от flagman.bg.

На място са пристигнали линейки, които са откарали част от пътуващите в болница, където те са прегледани. Установено е, че няма пострадали сред тях. Пътят не е бил затворен.

„Не може без колани. Ще задължим всички автобуси да имат колани, защото в някои не са монтирани фабрично“, продължи с коментара си зам.-министърът на транспорта.

„Когато българинът пътува в чужбина, той е изключително внимателен, а когато навлезе в територията на България, той обича да нарушава пътните правила“, каза Попов.

„Нещо може би не правим, както трябва, в обучението на младите шофьори“, заключи той по повод зачестилите в последните дни тежки пътни инциденти.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов