in

Мъж се самопокани на купон и наби домакина

Пловдивчанин преспа в ареста след хулиганска проява в Кършияка (район в областния град). Той отнесе и сериозна глоба, защото освен че нарушавал обществения ред, обиждал и псувал полицаи.

Цялата случка се разиграла навръх Великден, съобщава flagman.bg.

Четирима младежи се събрали да празнуват в апартамент в кооперация в пловдивския район „Северен”. Чувайки музика, двама мъже решили да се самопоканят на купона. Те позвънили на вратата и щом стопанинът отворил, те опитали да влязат и да се включат в забавата.

Тъй като не ги познавал, домакинът ги помолил да си тръгнат и не ги пуснал. Това обаче не спряло един от кандидат-купонджиите. След няколко минути той се върнал, позвънил на вратата и след като му било отворено, нахлул и седнал на масата, на която празнували младежите. Нарушителят повторно бил помолен да напусне апартамента, след което видимо изнервен и ядосан, си отишъл.

Не след дълго обаче мъжът отново се върнал, но този път с него довел още 6 души, въоръжени с лютив спрей, ножове и палки, които се опитали да влязат в апартамента. Стопанинът и компания се опитали да ги спрат, но преди да успеят да затворят вратата, две момчета от апартамента били напръскани с лютив спрей и бил направен опит да бъдат ударени с палки.

От компанията се притеснили, че ще се стигне до сериозен бой, и веднага повикали полиция. Разбрали, че са повикани органите на реда, агресивните мъже напуснали входа.

Пред блока обаче униформените засекли побойниците и тартора им. Последният обаче без притеснения започнал да псува и вика по полицаите.

Не ми пука от никой, даже и от полицията!“, викал агресивният пловдивчанин. Тогава униформените сложили белезници на ръцете му го завели в III РУП. По пътя към районното управление обаче нарушителят казал на полицейските служители в патрулния автомобил: „Не знаете с кого си имате работа, утре ще бъдете уволнени!“.

Няколко дни по-късно пловдивчанинът се изправи пред пловдивския съд. Магистратите му наложиха глоба в размер на 400 лева за извършване на хулиганска проява.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов