in

Българка представя снимки на морски фарове от над 25 държави във Варна

Снимка: Фейсбук

Бела Бенова представя авторски цветни фотографии на морски фарове от над 25 държави, повечето посетени по време на над 10000 километра велосипедни пътешествия по бреговете на Европа.

Всички фотографии са единствени копия и ще останат в изложбата докато харесалите ги не инвестират в придобиването им. Тогава на местата им в експозицията ще се появят нови снимки, на други фарове.

Така наборът изображения ще се променя постоянно, до официалното закриване на изложбата на 3 май, което ще е последната възможност за среща с автора.

Снимките са от периода 2007 – 2018 г., започнал с вело-пътешествие по българските морски фарове, разказано и илюстрирано с над 250 черно-бели фотографии в първата книга на Бела, „По пътя на пулсиращата светлина“, СТАЛКЕР, 2013.

Изложбата ще бъде открита на 21 април /събота/ 19:00 ч. в Дом на светлината във Варна- с лична среща и автографи от автора.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов