in

Рита Ора за първи път в България на MTV Presents Varna Beach във Варна

Пригответе се за лятото! Водещото музикално събитие MTV Presents Varna Beach се завръща в България и през 2018 г.

Успехът на дебютното шоу през 2017 г. продължава, след като община Варна потвърди, че MTV Presents Varna Beach се завръща в града на 12 август 2018г., неделя.

Световната звезда РИТА ОРА е първият хедлайнер с потвърдено участие във Varna Beach 2018. Рита Ора е международна звезда със запомнящи се хитове като „Anywhere“, „Body On Me“, „For You“, „Doing It“, „Shine Ya Light“, „Hot Right Now“, „RIP“, „Your Song“ и „Black Widow“.

За първи път Рита Ора ще покори българската сцена , феновете могат да очакват незабравимо шоу на световно ниво на плажа във Варна, организирано от MTV, съобщават от MTV Present Varna Beach за Нова Варна.

Последната й зашеметяваща изява е преди няколко дни на прочутия фестивал Coachella в Калифорния.

Кметът на град Варна заяви: „Много се вълнуваме, че Варна отново ще посрещне MTV International на варненския плаж. Със сигурност Варна е най-доброто място за почивка това лято! Скоро ще бъде обявен и пълният списък с изпълнители, които ще имаме удоволствието да гледаме на плажа във Варна. Наистина оценявам подкрепата на MTV за популяризирането на града н и. Приветстваме всички вас в град Варна за грандиозния концерт на 12-ти август – MTV Presents Varna Beach 2018″.

Робърт Куърк, президент на ROQU Media, сподели: „Радваме се, че MTV отново ще бъде на варненския плаж през 2018 г. Ако се чудите дали и кой фестивал да посетите тази година, със сигурност това е правилният избор! Сцената на MTV във Варна е впечатляваща, а атмосферата е винаги много специална. Нямаме търпение да видим Рита Ора на живо, както и другите изпълнители, които ще бъдат обявени скоро.“

Билетите ще са в продажба от петък, 27-ми април, 10:00 ч. Очаква се те да бъдат разпродадени бързо.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов