in

Мъртвият делфин на Траката все още стои във водата (СНИМКИ)

Снимката е илюстративна

Както по-рано ви съобщихме, на плажа на Траката в близост до двореца Евксиноград, читател на „Нова Варна“ забеляза и изпрати снимки на мъртъв делфин.

„Нова Варна“ се свърза с БАБХ, откъдето съобщиха, че не са получавали такъв сигнал.

След като РИОСВ са разбрали за случая, са звъннали в Община Варна откъдето са обяснили, че ще задействат веднага екипите си.

Втори ден няма никакво развитие със случката, а от Община Варна са казали, че мястото е трудно проходимо. Днес там е имало майка с бебешка количка.

Читателят ни Нено Стоянов преди минути изпрати нови снимки, на които ясно се вижда, че тялото на животното все още не е премахнато. Съобщи още, че е с отрязана опашка и се е заплело в рибарски мрежи.

След многократни обаждания към различни институции, читателят ни е крайно разочарован за това, че никой не е предприел никакви мерки по отстраняването на трупа.

 

Очаквайте подробности!

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/