in ,

Пести пари, докато харчиш на любимите си места във Варна (СНИМКИ)

Да пестя, докато харча? Открих начин, по който това е възможно – Promocheck Varna.

Когато видях книжката за пръв път, се сетих за ваучерите, с които пазаруват масово в чужбина. И се учудих как не са толкова разпространени в България – все пак всеки търси начин да спести и същевременно да получава качествени продукти и услуги!

Отворих книжката и видях много и различни „чекове“ – или ваучери – за различни търговски обекти във Варна.

Всички включени обекти Ви предоставят отстъпки или промоционални предложения срещу съответния чек. При поръчка/ покупка в даден Промообект, предоставяте съответния чек и получавате указаната отстъпка! Отстъпката се получава от Приносителя на чека, т.е. не е необходимо да носите цялaта книжка. Промочек Варна може да се ползва от няколко души – по интереси и желания!

Открих с изненада, че мога да я използвам почти на 100%. И най-хубавото е, че е на изключително ниска цена – само 20 лв.! Препоръчах я на всичките си приятели.

 

В книжката Promocheck Free Time and Shopping има 20 заведения, сред които са и мои любими или за посещение, или за поръчка вкъщи. Средната ми отстъпка за заведенията е 15%, ето едни минимум 200 лв. спестени, ако посетя всички заведения и си отпразнувам рождения ден при едното посещение!

А хубавото е, че в Promocheck имам отстъпки и в две винарски изби – решено е, ще комбинирам виното с храна за дома.

След заведенията видях отстъпки за театър, опера, филмови прожекции.. От много време не съм ходила, а толкова обичам! Ето един повод да подновя културния живот.

А ваучерите за СПА процедури със сигурност ще влязат в употреба през следващите два месеца.

Я виж ти, мога да поглезя и колата! Отстъпки за нови гуми, за акумулатори, за сервизни услуги… Ето още 200 лв. спестени грубо само от автомобилните ваучери.

Виждам няколко ваучера за отстъпки в детски кътове и магазини и тъй като нямам дете все още, давам отстъпките на една приятелка, която има 4 годишно момченце.

Магазини за дрехи, обувки, часовници, козметика, бижута.. Ако имате абитуриентка, със сигурност ще можете да спестите много!

Стига толкова смятане! Отивам да пестя, докато харча!

Поръчайте своята книжка ТУК!


  *Спонсорирана публикация

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/