in

Стартират откритите работически игри за Купата на Община Варна

На 21-ви април стартират oткритите работнически игри за Купата на Община Варна.

В програмата са включени турнири по мини футбол, волейбол, плажен волейбол, плажен тенис, тенис на маса, стрийтбол и дартс, които ще се проведат в дните до 30-ти май.

Основни организатори на спортния форум са Община Варна, работнически клуб „Спорт и здраве – Варна 2016“ и Българска работническа федерация „Спорт и здраве“.

Целта събитието е да даде възможност на участниците от държавните учреждения и частни предприятия да се включат в спортен тиймбилдинг, демонстрирайки своите умения не само на работните си места, но и на спортните терени.

В турнирът по мини футбол на трева ще се противопоставя 19 отбора, а в този по волейбол на плажа ще са общо 28 отбора. Състезанията по плажен тенис ще се проведат на южния плаж в края на месец май. В надпреварата по дартс сили ще премерят 14 отбора и 30 индивидуални състезателя. Само мъжки отбори са заявили участие в състезанията по стрийтбол, за разлика от тениса на маса където има засилен интерес от страна и на двата пола.

Участващите фирми и учреждения се борят както за призовите места по спортове, така и за определяне на комплексен победител на игрите.

Награждаването на победителите от всички видове спорт ще се извърши на официалната церемония по закриване на 31-ви май.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов