in

Красен Кралев ще присъства на семинар за почтеността на спорта

Варна ще бъде домакин на Семинар за почтеността в спорта в рамките на работния план на ЕС за спорт 2017-2020 година.

Събитието ще бъде на тема „Съвместно обучение и изграждане и/или развитие на националната платформа и сътрудничество между заинтерисованите държави-членки“ и ще се състои на 23-25 април. Организира се у нас по повод Европредседателството на България.

Грижата за намиране на изпълнител, който да се ангажира с логистичната организация на семинара, има Министерството на младежта и спорта. То трябва да осигури логистично изпълнение и за среща на генералните директори по спорт на ЕС и конференция на тема: „Спортът за всички като средство за интеграция между традиция и иновациите“, която ще се проведе на 11-13 юни в София.

Трябва да се подготви настаняване, да се осигурят зали, изложбени площи и техническо оборудване, транспорт, кетъринг и други услуги за двете събития. За целта са заложени до 228 294 лева без ДДС. Обществената поръчка е финансирана от Европейската комисия, програма Еразъм+, със съфинансиране от бюджета на Министерството на младежта и спорта.

Покани за пряко договаряне са изпратени до четири фирми.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов