in

Откриха прострелян мъж в подземен паркинг в Бургас

Снимката е илюстративна

Прострелян мъж в областта на слепоочията е намерен в подземен паркинг на жилищна кооперация в Бургас.

Сигнал за инцидент в района на подземния гараж на бл. 161 в ж.к. „Славейков”, при който в безпомощно състояние с огнестрелна рана в областта на главата е открит млад мъж е получен на  22 април около 22: 30 часа във Второ Районно управление – Бургас, съобщават от пресцентъра на полицията за Нова Варна.

Своевременно дошлите на място полицейски служители са посрещнати от 30 годишна бургазлийка, която заявила, че това е приятеля й – А.С., 30 годишен от Силистра, с когото малко по-рано в компанията на свои познати празнували рожден ден.

Около 21:30 ч. младия мъж заявил, че излиза за малко навън. След като се забавил приятелите му започнали да го търсят, като го открили в безпомощно състояние в подземния паркинг на кооперацията.

При извършения оглед на местопроизшествието е намерен и иззет боен пистолет с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи, кал. 22. В жилището на А.С., разположено в бл. 161 в к-с „Славейков” е открита бележка.

Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана сградата и подземния паркинг. Първоначално събраните факти показват, че най-вероятно се касае за самопрострелване, но са назначени множество експертизи за установяване на детайли по инцидента.

Пострадалият 30 годишен мъж е откаран в „Шокова зала” на УМБАЛ – Бургас, а оттам е настанен за лечение в отделение „Реанимация” с огнестрелна рана в областта на слепоочието, с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов