in ,

Най-новото заведение във Варна с уникална зала за специални поводи, организирани от The Room Kids

Усещане за свежест и красота – това ни носи едно ново заведение във Варна, което отваря врати специално за The Room Kids, за да отпразнувате по най-добрия начин един от най-важните дни на всички деца – завършването на детската градина или първи клас.

The Room Kids  ни поднасят голяма изненада – специално за малките абитуриенти организират незабравими партита както в детския кът, така и в най-новото варненско заведение – Green Bar, което ще отвори врати, за да посрещне малките сладури на техния празник. Новата парти зала на The Room Kids e подходяща и за по-големи групи и с нова удобна локация.

Организирането на тържества често е задача на майките, а да открием подходящо място за партито се оказа доста трудно. Все пак 25-30 деца с по един или двама родители си е внушителна бройка и няма много подходящи помещения във Варна, където да можем да се настаним комфортно и да има пространство за децата да играят и да изпълнят програмата, която са ни подготвили. А намерим ли по-просторно заведение, в повечето случаи трябва да го делим с още няколко групи и се получава много некомфортно и „пренаселено“.

Е, ето го решението – The Room Kids организират частни партита за цял клас или група. Ще има достатъчно пространство за игри на децата и голяма, удобна маса за родители и учители, откъдето ще можем да се насладим на подготвените от сладурите стихчета, песнички и сценки. Ще можем и да им хвърляме по едно око, докато се забавляват след това.

Новата парти зала на The Room Kids предоставя специално пространство за представлението на децата и за много игри. И най-хубавото е, че ако резервирате залата, тя се запазва изцяло за вас ще може спокойно да се наслаждавате на празненството.

Разбира се, какво е едно истинско парти без DJ? За забавлението на малчуганите ще се грижи професионален дисководещ с цялостна озвучителна техника, който им е подготвил много забавни, музикални игри и състезания, както и любими хитове. Ще пеят на микрофон, ще танцуват, ще играят – децата нямат търпение.

Парти залата е в чисто ново заведение, което ще отвори специално за Вашите тържества. Интериора придава усещане за приятна градина, а барът предлага любими напитки и горещо кафе. The Room Kids може да отрупа масата Ви с невероятно вкусни кетъринг изкушения, да направи залата още по-цветна с парти украса и фотограф да запечата всеки ценен миг –  цялата организация е готова.

За подробна информация и резервации тел: 0886 646 207

За да сте в течение на всички активни промоции и предложения последвайте Facebook страницата : 

Посетете The Room Kids На адрес:  гр. Варна Ул. Тодор Каблешков 40 ( До осветителен център Габровски)

Работно време: от 10:00 – 22:00ч.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/