in ,

Специално за абитуриентките, как да заблестим на червения килим

Абитуриентки! Едно от най- значимите събития в живота ви, предстои! В деня на бала, всички ще се преоткриете в нова и различна визия. Вълненията около празничния ден са толкова големи, защото искаме всичко да е съвършено. Не оставяйте еуфорията около търсенето на перфектната рокля да ви завладее и разконцентрира. Помислете за завършека на перфектната си визия, вклюващ и ослепителен грим.

Времето напредва и съвсем скоро ще се насладите на балната си вечер. Напрежението около организацията е голямо, особено ако гримът и прическите не са ви стихия. Време е да се отпуснете и да се оставите в магичните ръце на професионалната грижа.

Защо да се доверим на професионалистите?
Професионалният гримьор ще ви насочи към класическият грим или най-новите тенденции на 2018г., за да може вашият грим да бъде в унисон с избраната бална рокля. Те няма да се поколебаят в преценката си, какви гримове и техники да използват, защото те най-добре познават начина, по който ще заблестите. Ще се съобразят с вашите желания, но ще получите и най- правилните съвети според структората на кожата и лицето ви. Ще ви гримират с професионална и скъпо струваща козметика, която ще издържи през цялата вечер на лицето ви. Няма защо да се притеснявате, защото на всяка една снимка ще бъдете ослепителни!

High View Art

Грешките, които може да допуснете при грима в домашни условия, не са малко. Безбройните часове прекарани пред огледалото, не винаги са достатъни, за да се научим какво да избягваме. Времето отдадено в гледане на клипове, как да направим перфектния грим, могат да бъдат изморителни и досадни. Да, гримът може да направи чудеса с всяко лице, но експериментите не винаги дават добър резултат. Например, метода за окунторяване на лицето, набра популярност през последните години. Сигурни сме, че почти всеки е решил поне веднъж да го изпробва върху себе си. Изпълнението е трудно и ако нямате необходимия опит и познания, то ефекта би бил комичен. Често трудност изпитваме и в избиране на правилния цвят и консистенция на червилото или гланца си. Красивата усмивка, винаги се подчертава с правилното червило. А, когато става въпрос за избора на основа, най-важният фактор е да се намери такава, която съвпада с тена на кожата ви. Ефекта – равномерен тен и прикриване на леките несъвършенства по кожата се постига именно чрез правилния фон дьо тен или коректор. Ами сенките…ох, толкова много детайли, на които трябва да се обърне внимание!

Професионалистите от Lashes Make-Up Studio могат да спестят всичките ви притеснения! Тук ще получите перфектния грим, съобразен с вашата визия. Те ще направят погледа ви зашеметяващ и магнетичен.
Системата вграждане на мигли – косъм по косъм, която позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем, ще бъде перфектния естествен завършек на грима ви.


Основата цел на добрия грим е да подчертае природната ви красота и чар.
Запишете своя час, не отлагайте повече във времето. Lashes Make-Up Studio е мястото, където ще получите най-добрия грим, поднесен с внимание и персонално отношение.
Може да ги посетите на адрес:
Варна, ул. Бяла Мура №2
Контакт: 089 926 8775

Сигурни сме, че този емоционален момент ще остане завинаги в сърцата ви!
На добър час скъпи абитуриенти!

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/