in

Марешки започна запълването на улични дупки във Варна (ВИДЕО)

Кадър: Черно море

Зам.председателят на парламента и лидер на „Воля“ Веселин Марешки даде днес началото на инициатива за запълване на улични дупки във Варна.

Заедно със свои съмишленици той организира запълване на дупки на кръстовището на улиците „Селиолу“ и „Уилям Гладстон“ в крайморския град, съобщава novini.bg.

В отговор на въпрос какво налага зам.председател на парламента да запълва дупки по улиците Марешки коментира, че само безхаберие, некадърност и корупция могат да направят така, че нашите градове – в цяла България, да са превърнати в една грозна кочина, предаде БТА.

Някой трябваше да се заеме да покаже проблема, да покаже, че решението не е толкова трудно и се изисква само воля и не чак толкова средства“ допълни той.

Нашата идея не е ние да вършим това, а да накараме общината да си свърши работата, посочи Марешки. Той изрази надежда в другите градове кметовете да започнат да си вършат работата, защото иначе по думите му „ще се наложи нашите симпатизанти в страната и всички които искат да живеят в по-добра среда, да свършат работата“.

Лидерът на „Воля“ допълни, че са готови да помогнат, ако трябва с пари и технологии. За запълването на дупките се използва технология със студен материал, която я има в България, но по думите му „никой не я използва, защото от една дупка няма как да се откраднат милиони“.

Запълването на една дупка, от по-големите, струва около 200 лева, тази част от улицата ще я оправим с около 1500 лева, каза още Марешки. По думите му с не много пари може да бъде преобразена не само тази улица, но и цяла Варна и България.

 


Видео: Черно море

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов