in

Варненката Александра си върна детето след 7 месеца съдебни битки със сина на Стойчо Младенов

Снимка: Facebook

След дълго страдание и съдебна борба, варненката Александра Саркизова спечели най-голямата битка в живота си.

Бившата манекенка върна детето си, което бе отвлечено преди 7 месеца след училище от бащата Александър Младенов – син на Стойчо Младенов.

Репортер на „Нова Варна“ разбра, че на 29 март е било последното заседание по случая, като след края му е обявено, че в едномесечен срок съдията ще се произнесе по отношение на родителските права.

На днешната дата излезе решението, в което се обявява, че майката е тази, която ще отглежда детето си, а на бащата се налага режим на виждане.

Случката се разигра преди 7 месеца във Варна, когато Александра закарала децата си на училище, след което отишла на работа. Не след дълго разбрала, че е получила множество пропуснати обаждания на телефона, едно от които било от класния ръководител на малкото момиче.

Разбрах, че баща ѝ е там. От тогава до сега аз не знам къде е детето ми“, бяха думите на Саркизова. Не ѝ се отговаряло на телефонните обаждания, а бащата е поискал отпускното на детето от училище, за да го заведе в София.

След многократните обаждания на Александра, Младенов й изпраща смс: “Не ми звъни никога повече, ако имаш въпроси свържи се с адвоката ми и Дария вече ще живее в София и повече няма да я видиш, докато съдът не присъди нещо”.

„На който и да отнеме детето му по този начин – за мен това е отвличане. В деня, в който трябваше да подпишем споразумението за родителските права, Александър отишъл в училището на нашата Дария и казал на учителката, че иска да се разходи с нея, тъй като имал работа във Варна. Затичах се към училището, но ги изпуснах за малко“, разказва Александра.

Двамата с Александър живеят разделени. Те нямат брак и затова се наложило чрез адвокати да решат въпроса с родителските права.

Днес майката написа във Фейсбук:

„След седем месеца страдание и борба спечелих най-голямата битка в живота си. Съдът взе своето решение и аз отново мога да дишам и да се радвам на живота си както преди. Благодаря на всички, които бяха до мен, благодаря на всички за позитивната енергия и подкрепата която ми даваха, благодаря на Бог, че чу молитвите ми, благодаря на Вселената, че ми върна слънцето в живота ми.“

 

 

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов