in ,

Лазер във Варна премахва космите завинаги – безболезнено и бързо, дори и през лятото

С оглед на прекрасното лято, което се задава, ще си поговорим за един наболял проблем, а именно нежеланото окосмяване.

На всички дами до болка са ни познати традиционните методи за премахване на нежеланото окосмяване. Като започнем с вечната класика – старата добре позната самобръсначка, която във времето се превръща от приятел във враг и завършим с опитите да намерим спасение в епилатори, кола маска и депилатоарни кремове.

За съжаление това са методи, изискващи време и усилия, а крайния резултат не е достатъчно дълготраен, колкото ни се иска, а чести последици при по чувствителните кожи са обриви и врастнали косъмчета.

Много от нас биха дали всичко, за да спрат появата на косъмчета и да имат красива и гладка кожа. За това днес ще поговорим за лазерната епилация – какво всъщност знаем за нея и може ли точно това да е решението, което сме търсили дълги години?

Нашия екип се подложи на процедурата в един от най-добрите салони за лазерна епилация във Варна – Diona Pro, за да разкажем от първо лице за крайния резултат. Ето до какво заключение стигнахме ние:

Болката от лазерната епилация вече е в миналото и вашите страхове също трябва да останат там. С революционния диоден лазер на Diona PRO болката е вече мит, а резултатите са бързи и дълготрайни.

Салонът за лазерна епилация Diona Pro работи с уред от най-ново поколение – Elysion PRO. Той притежава усъвършенствана патентована охлаждаща система, наречена „crystal freeze”, която защитава кожата от високата температура.Това значително намалява чувствителността на третираната зона по време на процедурата и истината е, че вместо болка, получаваш усещане, близко до масаж.

Най-хубавото е, че с иновативния лазер можем да премахнем нежеланото окосмяване през цялата година. Той е единствения диоден лазер, с който може да се прави епилация и през лятото, така че тенът вече не е проблем, след процедурата отиваме на плаж.

Специалистите от Diona Pro ни проведоха професионална консултация, преди да започне процедура. С кратък тест уточнихме в кой фототип попадаме.

Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове. Броят на процедурите се влияе от вашия фототип, зоната за третиране и спецификите на всеки клиент. Обикновено процедурите варират между 3 и 6.

От специалистите в Diona Pro ще получите план график, който ще следвате във времето и ще знаете кога ви предстои следваща процедура. От месец Май ще започне и програмата за лоялни клиенти – ако спазвате стриктно часовете си за 3 процедури, ще получите още една, напълно безплатно, без да е необходимо предплащане.

На всяко първо посещение за лазерна епилация в Diona Pro ще се запознаете със стриктното следване на инструкциите преди, по време и след процедурата, за да сте подготвени и спокойни, защото протокола за безопасност  винаги се спазва.

В Diona Pro ще получите бутиково обслужване и внимание до постигане на желаните резултати.

Ние им се доверихме и останахме изключително доволни от видимия ефект още след първата процедура, от отношението и резултатите, за това определено Ви ги препоръчваме с две ръце.

За да сте винаги в течение на най-атрактивните промоции, последвайте Facebook страницата:

За да получите и Вашата лична консултация, посетете Diona Pro на адрес:

ул.Владислав Варненчик 109

Посетете сайта: www.lazernaepilacia-dionapro.com/bg/

или се обадете на телефони:
0889 766 575
0882 330 698

Вижте как протичат процедурите в Diona Pro:

Революционния лазер – Elysion Pro:

*******
Главен спонсор на наградата този месец:pizza-s-kvas
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/