in

Мъж без книжка открадна автомобил и катастрофира в Бургас

Снимката е илюстративна

Млад мъж без книжка открадна автомобил и по-късно катастрофира край Бургас.

Инцидентът става на около 500 м. преди местността „Капче“-то, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, л.а. „Тойота Ярис“, с бургаска регистрация, управляван от неправоспособния П.С., 22 годишен от Бургас, съобщават от пресцентъра на полицията за “ Нов Варна“

От катастрофата възникнала на 1-ви май, около 06:00 часа е пострадал водачът на автомобила, който е отведен в болница, прегледан и освободен с диагноза „остра интоксикация“.

Констатирано е, че л.а. „Тойота“ е с цялостна деформация на купето. Самият автомобил е собственост на 50 годишна бургазлийка от кв. „Горно Езерово“, която го паркирала на 30-ти април пред дома си, разположен на ул. „Росица“.

Ставайки от сън на следващия ден жената установила липсата на „Тойота“-та и алармирала полицейските служители от Четвърто Районно управление – Бургас.

След допускане на ПТП-то с крадения автомобил и преминат медицински преглед, извършителят на деянието – П.С. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа.

Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.На 01.05.т.г. около 06.06 ч.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов