in

Мъж простреля общински апарат за наем на велосипеди в Бургас (ВИДЕО)

Кадър: Youtube

Мъж е стрелял с пистолет по киоск на Велостанцията в к-с „Славейков“/ до спортния комплекс/.

Сигналът е подаден в полицията. Община Бургас е свалила записите от камерите и призовава гражданите, ако разпознаят извършителя, да уведомят полицията или да позвънят на дежурния й номер 056 907 218, съобщават от пресцентъра на полицията за „Нова Варна“.

Ден преди този инцидент е регистриран идентичен случай  с повредена  киоска на ул.“Транспортна“. Вероятно се касае за един и същ извършител.

В резултат на полицейските действия на служители от Второ Районно управление – Бургас по отношение нанесената материална щета в размер на 2 300 лв. на велостоянка, разположена до бл. 36 и спортния комплекс в к-с „Славейков“, осъществена за времето от 19.30 ч. на 29 април до 09.00 ч на 30 април., чрез произвеждане на изстрел с въздушен или газов пистолет, при което в тъчскрийна на велостанцията са направени два отвора, е установен и задържан извършителя на деянието – това е : 22 годишния Н.Т. от бургаския комплекс „Славейков“.

Причините за деянието са в процес на изясняване.

Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

 

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов