in

Разложен делфин стои от дни на брега на Офицерския плаж във Варна (СИГНАЛ/СНИМКИ)

Снимка: Нова Варна

Читателка на “Нова Варна” сигнализира за още един мъртъв делфин, който е видяла във водата на Офицерския плаж във Варна в понеделник, 30 април.

По думите на читателката ни морският бозайник стои там от дни. Във вторник трупът на животното е бил изхвърлен на брега и от него се е носила неприятна миризма, достигаща до разхождащите се варненци и гости на града.

След обаждане от наша страна до РИОСВ, оттам разясниха, че са получили такъв сигнал, който след това е бил препратен до Община Варна.

Екип на „Нова Варна“ реши да провери дали има развитие по случая и след отиване на място установи, че животното все още е на брега, почти разложено и разнасящо ужасна миризма, която пречи на плажуващите там.

Снимка: Нова Варна

Преди време бяхме съобщили и за друг подобен случай.

Надяваме се на по-бърза реакция от страна на институциите поради затоплянето на времето, повишаването на температурата на морската вода, както и на все по-големия брой родители, водещи децата си на морския бряг.

 

 

 

 

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов