in

Скандал и юмруци между шофьори на пътя в Бургас

Снимката е илюстративна

Причината за скандала била възникнало ПТП между водачите на лек автомобил Мерцедес, управляван от 32-годишен созополчанин, който засякъл друго возило – Фиат Фуарино, собственост на 32-годишния Х.В от Бургас.

Сигнал за инцидента е получен на 1-ви май, около 13 часа във Второ Районно управление – Бургасе. Получено е съобщение за скандал, възникнал между участници в ПТП с материални щети, разразил се на бургаската улица „Одрин“ № 39 , съобщават от пресцентъра на полицията за „Нова Варна“.

На място пристигнали три полицейски патрула, които установили, че водачът на л.а. „Мерцедес“, с бургаска регистрация – Д.Д., 32 годишен от Созопол засича л.а. „Фиат Фуарино“, с бургаска регистрация, управляван от 32 годишния Х.В. от Бургас.

В резултат на това настъпва пътния инцидент, като водачът на „Мерцедеса“ влиза в словесен спор с Х.В. и с юмрук чупи предното ляво стъкло на л.а. „Фиат“.

Установен е и друг автомобил „Фолксваген Туарег“, с бургаска регистрация, управляван от 33 годишен бургазлия, с който се придвижвал и още един мъж / същите са разпитани, като свидетели, тъй като е констатирано, че имат отношение към случая/.

Д.Д. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

По случая е образувано бързо досъдебно производство.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов