in

Промени в движението във Варна за 6 май

Във връзка с празничната програма за Деня на храбростта и празник на Българската армия – 6-ти май от 9.45 ч. до приключване мероприятието – около 10.30 ч. ще бъде преустановено движението на превозни средства.

На бул. „Мария Луиза“ в частта от пл. „Св. Св. Кирил и Методий” до кръстовището с ул. „Шипка”; бул. „Владислав Варненчик” – в отсечката от кръстовището с бул. „Съборни” до пл. „Св. Св. Кирил и Методий”; Бул. „Христо Ботев” – от кръстовището с ул. „Кракра” до кръстовището с ул. „Бачо Киро” няма да преминават автомобили.

Това съобщиха за „Нова Варна“ от Община Варна.

Ограничение на движението на превозни средства за провеждането на тържественото шествие ще бъде въведено от 10.30 ч. до приключване на мероприятието /около 11.00 ч./ на бул. „Мария Луиза” – в частта от кръстовището с ул. „Шипка” до кръстовището с бул. „Сливница” – пътното платно, посока кръстовището с бул. „Цар Освободител“; кръстовището на бул. „Сливница” и бул. „Осми Приморски полк“.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов