in

Дим в локомотива спря бързия влак София-Варна

Около 15:10 ч. в гара Червен бряг локомотивната бригада на бърз влак № 2613 от София за Варна, забелязва дим, излизащ от машинното отделение на локомотива, съобщиха за „Нова Варна“.

Машинистите са предприели незабавни действия за предотвратяване на евентуално запалване като са подали сигнал до Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението”.

В пътническата композиция пътуват около 115 пътници, които са изведени от влака със съдействието на превозния персонал поради съображения за сигурност.

От гара Мездра е осигурен друг електрически локомотив, който ще обслужи влака до Варна.

Извънредното спиране на бързия влак от София за Варна в гара Червен бряг по никакъв начин не е застрашило живота и здравето на пътниците и превозния персонал.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.