Новата мода при гранитните мивки- CRISTADUR, само от SCHOCK (ВИДЕО)

В наскоро завършилото изложение „Техномебел 2018“, участието на гранитни мивки SCHOCK предизвика голям интерес сред посетителите – клиенти и търговци. Акцентът беше основно върху мивките, произведени от premium материала CRISTADUR® – специално разработен за нуждите на кухнята.

CHRISTADUR е патентован от SCHOCK и до ден днешен няма еквивалент на пазара на гранитните мивки. Около 85% от материала на мивката е кварц – най-твърдата съставка на гранита. Това, в комбинация с висококачествен акрил, прави CRISTADUR® мивките над 3 пъти по-здрави от натуралния гранит. Същевременно материалът е изключително фин и гладък. Тази наноструктура не позволява задържането на храни и течности и е особено лесен за почистване – lotus ефект.

Гранитни мивки SCHOCK се произвеждат по европейския стандарт ProHygienic 21 – 99 % защита от бактерии. Технологията е разработена на чисто натурална основа – няма химически добавки; не съдържа сребърни йони и действа през целия живот на мивката. Предимството на гранитни мивки SCHOCK от CRISTADUR® е копринено  гладкото покритие, което дава на материала деликатен блясък и меко усещане с максимална устойчивост на замърсявания и драскотини.

Едни от новите модели мивки SCHOCKPrepstation, спечели приза “Кухненска иновация на годината – 2017г.“, според избора на потребителите в Германия.

SCHOCK  Prepstation взе и тази награда, благодарение на новата изключителна концепция, която трансформира цялата площ на мивката в перфектно многофункционално работно пространство.

Следвайки новите тенденции и изисквания на пазара на гранитни мивки, SCHOCK постоянно доразвива и обогатява своите патенти. Пример за това развитие е подобрения CRISTADUR® EXTREME. При него основата на мивките SCHOCK е подсилена с мрежа от органични влакна, което повишава устойчивостта на удар в дъното до 4 пъти. Подобно на всички продукти на SCHOCK , новите мивки CRISTADUR® EXTREME са подложени на строги тестове, както във вътрешни, така и във външни лаборатории. Устойчивостта на топлина, удар, издържливост и много други характеристики са многократно тествани.

Освен лабораторните, SCHOCK проведе и още един много специален тест за изпитание на четирикратно по–голямата устойчивост на удар в дъното на мивката. Те се обърнаха към немския отбор по хокей на лед „Червените Дракони“, предлагайки им да „бомбардират“ и да се опитат да „унищожат“ повече мивки CRISTADUR EXTREME®. Хокейните шайби, стартиращи със скорост над 100 км/час към дъното на мивките, доказаха предимствата на новата технология на SCHOCK:

*Спонсорирана публикация

 

Гранитните мивки на SCHOCK са предпочитани на нашия пазар. Те присъстват в България от 5 години и могат да се намерят при мебелните фирми и специализираните търговски обекти. Вносител за страната е www.schock.bg 

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

27-годишен се самоуби с току-що закупен пистолет в столицата

Снимка: Facebook

Варна ми е Венеция