in

Започва проверка в бургаския градски транспорт, заради избухнал скандал (ВИДЕО)

Кадър: Фейсбук

Започва проверка в градския превозвач „Бургасбус“ заради скандал, избухнал в автобус Б1 днес между млада жена и кондукторката.

По време на кофликта е заснет клип, който буквално взриви социалните мрежи, съобщава burgasinfo.com.
Младата бургазлийка влиза в директен и шумен спор с контрольорката, а екшънът завършва с хвърлени като глоба пари и крясъци.

„Говоренето по телефона се таксува 10 лева. Току-що в Б1“, пише човекът, разпространил кадрите – Димитър Б. Записът има над 260 хил. преглеждания и многобройни споделяния.

На записа от телефон се вижда как едно русо дългогосо момиче, облечено добре, със светлосини спортни дрехи, влиза в гневен словесен сблъсък с контрольорите. Накрая тя дава 5 лева, ядосана от несправедливо отношение към нея. По същото време снимащият клипа влиза също в остър спор със служебните лица.

„Говоренето по телефон не е оправдание“, казва една от двете служителки в автобуса. Втората твърди, че момичето е в нарушение. През цялото време се чуват викове, дори и блъскане пред стълбите на превозното средство.

Всичко в автобусите от градския транспорт в Бургас се записва. Това, което се случва в автобусите се вижда и съхранява. Ще се искат обяснения от кондукторката, както и от управителя на „Бургасбус“ по случая, категорични са от общинската администрация. Случаят ще има продължение и няма да останат неизяснени обстоятелства.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов