in

Пиян ямболия спретна див екшън в Бургас

Ямболски джигит с БМВ спретна див екшън по улиците на Бургас.

37-годишният Д.К.шофирал рисково из града, криволичейки по платното за движение в пътната отсечка на кръговото кръстовище на бул. „Стефан Стамболов“ в посока кръговото кръстовище край сградата на сектор „Пътна полиция“ – Бургас, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас за „Нова Варна“.

Униформените забелязали странното шофиране на мъжа и веднага подали звуков и светлинен сигнал. Те го догонили и Д.К. бил спрян за проверка малко след ул. „Крайезерна“, когато возилото навлязло във вече крайната дясна лента на бул. „Тодор Александров“ в посока комплекс „Меден рудник“.

Полицаите усетили силна миризма на алкохол, идваща от шофьора и видели, че водачът залитал, докато слизал от „БМВ“-то. Д.К. отказал да бъде тестван за употреба на алкохол, за което му е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

Междувременно ямболията се качил в автомобила си и потеглил в посока „Меден рудник“, като отново е спрян непосредствено до пътен възел „Юг“.

Докато единият от служители на „Пътна полиция“ съставял акт на Д.К., а другият бил наведен пред БМВ-то, за да свали регистрационните му номера, ямболията взел ключовете на автомобила, оставени на предната дясна седалка и ги поставил в контакта с цел да запали двигателя и да избяга.

Единият от двамата полицаи от забелязал действията на пияния шофьор и веднага му разпоредил да остави ключовете. В този момент ченгето се просегнало през прозореца, за да дръпне ключа. Тогава обаче нафирканият ямболия му забил един юмрук в областта на лявата скула, което наложило за задържането на мъжа да му бъдат щракнати белезниците. По случая е образувано досъдебно производство.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов