in ,

Заведение създава оазис в сърцето на Варна. The Room завладяха плажната алея, гостуват им DJ-и от IBIZA

За какво се сещате първо, когато чуете думата „лято“ ? Плаж, море, слънце? – Е, вече Не! Това лято, първото за което ще си помислите, ще бъде „парти“ в едно от най-атрактивните нови места на Варна.

Точно така, Варна винаги е била топ дестинация за летни забавления, но едно заведение преобръща представата ни за разтърсващи партита.

The Room Bar & Club завладяха и плажната алея с най-новата си стая – The Room Beаch. Мястото, където денят и нощта ще се слеят в незабравими парти емоции на пясъка.

Представете си оазис – разхлаждащ басейн, заобиколен от огромни палмови дървета, в който да се освежавате в горещите летни дни. Любимите екзотични, авторски коктейли, приготвени от едни от най-добрите български бармани, ще утоляват жаждата и ще повдигат настроението Ви. Разнообразие от средиземноморска кухня, клубни сандвичи и гурме изненади да галят небцето Ви, а Топ световни DJ ще завладеят слуха Ви с разтърсващи парчета.

The Room Beach превръща всичките ни мечти в реалност, като ни подаряват това райско кътче в сърцето на Варна.

Стаята с две лица се пренася на морския бряг – всеки ден и всяка вечер Ви очаква взривяващо парти с гост Dj-и от цял сят, включително и от столицата на купоните – Ibiza.

През деня DJ-те ще Ви карат да танцувате по топлия пясък с леден коктейл в ръка. Плажната зона, на крачки от морето, е на Ваше разположение с удобни шезлонги, перфектни за хващане на шоколадов тен, а има и чадъри, ако искате да се скриете от жаркото слънце. На второто ниво на The Room Beach може да се насладите на lounge изживяване с огромните легла, разкриващи панорамна гледка към морето – истинска наслада за сетивата.

Когато обаче слънцето залезе, The Room Beach променя своя облик и се превръща в една от топ дестинациите на горещите, летни варненски нощи. Всички влюбени в нощния живот ще бъдат потопени в взривяваща обстановка, поглъщаща всичките сетива.
Леглата ще бъдат заменени от lounge сепарета, които ще съберат и най-големите компании, парти осветление ще се слее с лунното отражение, а музиката ще завибрира още по-силно.

За пръв път толкова близо до нас ще се състоят партита на световно ниво, първото от които ще бъде GRAND OPENING PARTY през юни.

Очакват Ви безброй изненади, които трябва да видите със собствените си очи, за да осъзнаете мащаба им.

Отдай се на желанието – Скочи в партито на The Room Beach

Бъди в течение с всички предстоящи събития в The Room Beach и не изпускай любимата си звезда, последвай Facebook страницата:

Телефон за резервации: 089 687 6087

Адрес: Крайбрежна алея

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/