in

Зов за помощ – търси се работа на възрастен господин

Снимка: Facebook

Жена с призив в социалните мрежи, след като срещнала възрастен господин на улицата и поискал от нея пари.

Здравейте! Търся работа на един възрастен господин. Човекът няма никакви пари! На 65 г. живее сам на квартира и плаща по 10 лв. на нощувка. Срещна ме на улицата и ми поиска пари, понеже нямал да си плати нощувката. Помогнах му, колкото можах. И го поразпитах да се уверя, че не лъже. Та, човека си търси работа, може за един ден, една седмица, може и за постоянно. Само и само да изкара някой лев. Ще помоля да предложите нещо подходящо за възрастта му – 65г. Най-добре нещо като пазач на някой обект – нещо такова, може би.. Моля, пишете, ако имате някакви предложения да му помогнем.

Мили хора, дадох му телефон със SIM карта на човека, вече има номер. Предпочита да работи като пазач. Моля споделете, който може да помогне. Това е тел. за връзка с него : 0894 287135. Има проблеми със здравето, нещо с костната система и малко му треперят ръцете. Работа, която не изисква физически усилия, ще се справи с нея. Чист и културен човек е.

Господина има проблеми със здравето , болят го краката. Иска работа като пазач. Но 250 лв. не го оправят. Финансово,колкото можем, помогнахме с една госпожа. Пенсия не взима и няма как понеже си е загубил трудовата книжка. Всяка седмица поне 2 пъти се виждам с него с каквото мога му помагам. Но то се изисква и време, а аз имам и други ангажименти. Той, за да намери работа, трябва някой да го заведе и да се обади вместо него. Днес съм се видяла с него и съм му уговорила 2 интервюта. Но незнам дали ще отиде. Оставила съм му тел. Написала съм го тук. Който с каквото може да помогне. Аз каквото можах помогнах и когато мога ще помагам. Който прецени, че има желание в поста съм оставила тел. за връзка, но ако не вдигне или затвори пробвайте отново. Понеже още не се е научил да работи с тел. Всичко добро на всички желая.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов