in

Учителка, прелъстила 17-годишен ученик, бе застреляна с 6 куршума

Преди половин година 32-годишната учителка от Пенсилвания Рейчъл дел Тондо бе уличена в сексуална връзка със свой ученик.

Преминаващите наблизо полицаи били заинтересувани от автомобил с изключен двигател, чиито стъкла били запотени отвътре, пише Дейли Стар. Тогава никой и не помислял, че цялата история ще приключи с трагедия.

В колата се намирали Рейчъл и 17-годишен ученик. Полицията я арестувала, но после я пуснали. След като новината стигнала до ушите на директора на училището, тя била уволнена.

След това я напуснал съпругът й. Рейчъл се преместила да живее с майка си. Преди няколко дни тя влязла в магазин за сладолед, а когато излизала, неизвестен стрелял в нея шест пъти. Младата жена загинала на място. Адвокатите, които са занимавали с разследването на връзката й с непълнолетен, били шокирани от новината за смъртта й.

Те изразили съболезнования на близките й. Засега обаче причината за убийството е неизвестна. В момента полицаите разследват дали 17-годишният й любовник също е под заплаха.

Превод: БЛИЦ

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов