in

Как се промени живота на момчето, което отиде на бала си пеша преди две години

Преди две години той се прочува за един ден, когато жена описва как е бил изолиран от съучениците си и е тръгнал да ходи пеша за бала си.

В продължение на дни цяла България не спира за говори за Кристиан Неделчев, а името му присъства в почти всеки пост в социалните мрежи.

Днес той е студент по пиар в Софийския университет, прописа стихове на социална тематика и опитва да се дистанцира точно от тази минала история.

Прави впечатление, че стиховете на Кристиан са със социална тематика и приличат много на текстове на рап песни като форма на протест, предаде Блиц.

Кристиан Неделчев признава, че не пази лош спомен от абитуриентския си бал, но и не търси среща със съучениците си: “Не пазя горчив спомен от абитуриентския си бал, но не се и срещам със съучениците си. Срещам се с нови хора от университета, във фейсбук се запознавам, в инстаграм. Засякох се с класната Антоанета Георгиева в трамвай №8, каза ми, че някои ходят да я видят в училището. Аз не съм ходил”, разказва Кристиан.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов