in

Марешки продължава да запълва дупки във Варна (СНИМКА)

Снимка: Facebook

Ще предприемем и в други населени места инициатива за запълване на дупки по улиците, ако хората са доволни, а мисля че са, и ще се опитаме да стигнем до всяко едно кътче на България.

Това заяви зам.председателят на парламента и лидер на „Воля“ Веселин Марешки, който днес заедно със свои съмишленици организира запълване на дупки по ул. „Константин Фотинов“ във Варна, пише БТА.

Марешки коментира, че запълването на дупки се прави със собствени средства, събират се дарения, а не със субсидията на партията. По думите му партията досега не е изхарчила нито лев от субсидията, защото като цяло „Воля“ е против нея. „Ако утре все пак се вземе решение да няма субсидии, всички партии трябва да са готови да ги върнат, и затова ние не сме изхарчили нито лев“, уточни той.

Марешки съобщи още, че за реализацията на инициативата му са закупени чисто нови машини, което по думите му показва „сериозността на намерения“. Той коментира, че ще продължи кампанията, „докато във Варна не остане дупка, независимо че е абсурдно една малка формация като „Воля“ със собствени сили да оправи целия град, а и цялата държава.

„Явно е така – или трябва да сменяме управниците, или трябва да се оправяме сами“, каза още зам. председателят на парламента.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов