in

Въвеждат временна организация на движението в Добрич поради ремонтни дейности

Въведена е временна организация на движението на автомобили в Добрич поради ремонтни дейности по проекта за обновяване на водния сектор в града, предаде Радио „Фокус” – Варна.

От днес – 30 май, ще бъде затворена за движение ул. „Никола Петков“ в участъка от ул. „Росица“ до ул. „Стефан Стамболов“.

Автобусни линии с номера 124, 170, 203, 233 и 301 ще преминават през ЖК „Дружба“ 3, пътниците ще използват временни спирки на ул.”Никола Петков” преди кръстовището с ул. „Росица“ и до бл.28 на ЖК „Дружба“ 3. Няма въведени временни ограничения на движението на автомобили в областта.

До края на месеца движението по Околовръстния път на Добрич се осъществява с повишено внимание поради ремонтни дейности, движението на автомобили се регулира с пътни знаци Продължават ремонтните дейности по отсечката Добрич – Варна. Движението и по двете пътни отсечки е регулирано с пътни знаци.

Движението по път II-71 Силистра – Добрич в района на с. Коларци се осъществява с повишено внимание поради пропадане на част от пътното платно. Ограничено e движението на МПС над 10 тона по пътя Кранево – Варна при км 83+100. Като обходен маршрут се използва отсечката Кичево – Оброчище.

Ограничението е със срок до 28 февруари 2019 г. Продължават строителни работи на обект ,,Интегриран проект за подобряване на водния сектор на град Добрич“ по ЛОТ 3 и ЛОТ 2, които се изпълняват по различни улиците в града.

Ежедневно на сайта на Община град Добрич се публикува актуална информация за местата на строителни дейности.

В Добрич времето е слънчево и ясно, тихо е, температурата на въздуха е около 17 градуса към 7,30 часа.

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов