in ,

Фирма за почистване подарява свободно време на варненските домакини и ги спасява от вредителите (СНИМКИ)

Всички ние в даден момент имаме нужда от почивка, за да се отърсим от всекидневния стрес. За повечето от нас единственото време, за да си отдъхнем от работната седмица, е през уикенда. Почивните ни дни обаче по-скоро са време за почистване на дома, отколкото време за почивка.

Но има и начин да не пренебрегвате себе си, а домът Ви да блести от чистота – Извикайте „Булклийн Сървиз“ ЕООД, за да изчистят вместо Вас!

Вашият дом се нуждае от цялостно почистване или не можете да се справите с мръсния килим и зацапания диван? Искате перфектно изпълнение на поставените от Вас задачи, отговорен подход, качествена работа и спазване на уговорените срокове? Тогава Булклийн Сървиз“ ЕООД е Вашето решение.

Професионалното почистване на дома не е нещо, което може да се характеризира като глезотия – това е начин да си купиш малко свободно време, а и още нещо…

С услугата „Професионално почистване на дома или офиса имате възможност да почистите напълно както всяко кътче от дома Ви, килими и мокети, така и меките мебели, включително дивани, столове и фотьойли, чрез полусухо екстракторно изпиране.

Също така Булклийн Сървиз“ ЕООД може да изтупа и да изпере Вашите матраци. Така освен чистене, те Ви подаряват здраве, като премахват вредните кожни акари от дома Ви.

Изпирането на меките мебели се извършва с екстракторна машина чрез дълбоко впръскване на изпиращ, ароматизиращ и дезинфекциращ препарат чрез механични движения с накрайник, който впръсква и засмуква обратно препарата.

Резултатите са впечатляващи, може да се убедите сами:

Още една сериозна причина да изберете Булклийн Сървиз“ ЕООД е, че в комбинация с почистването на дома или офиса Ви могат да предложат и трайно обезпаразитяване от насекоми, гризачи и патогенни микроорганизми, което в някои случаи може да бъде и подарък за Вас.

Услугите се извършват по методика, осигуряваща безопасност и качество при използването на препаратите за постигане на дългосрочно действие и максимален резултат.

Фирмата е лидер в сферата на обезпаразитяването, с професионален 20-годишен опит.

Булклийн Сървиз“ предлага много изгодни абонаментни планове, както и отлични цени и отстъпки за комплекси услуги. А ако направите заявка през контактната форма на сайта: www.bulclean.org , ще получите и 10% отстъпка от обявените цени.

Фирмата разполага с екипи от висококвалифицирани специалисти, използващи иновационна техника и препарати с високо качество на български и световни производители, които са не само ефективни, но и щадят почистваните повърхности.

Да! Фирма за почистване Булклийн Сървиз“ ЕООД знае как да постигне най-доброто качество – с добре мотивиран персонал от млади, отговорни хора, които са горди с това, че работят за една от добрите, професионални фирми в бранша.

Малка част от коментарите на доволни клиенти потвърждават, че фирмата спазва обещанията си:

Много съм доволен от услугата „Пране на мека мебел“ – извършена в упоменатия час, служителят беше приветлив, а диванът ми беше качествено изпран и изсушен. Препоръчвам!

Изключително съм доволна от услугата, която получих от фирма „Булклийн Сървиз“. Мъжът, който извърши услугата, дойде точно в уговорения час, много старателно и с внимание към всяко петънце изпра всички мебели. Препоръчвам фирмата на всеки, който има нужда.

Основателят на Булклийн Сървиз“ ЕООД – Явор Митев, вече 20 години, с гордост осигурява чистота и спокойствие от вредители на много домакинства, бизнес сгради, офиси, търговски помещения и промишлени предприятия както на територията на Варна и София, така и извън страната:

Главната ни цел е доволният клиент“, а сериозното отношение към работата ни е не само приоритет, а и призвание. Нашата мисия е да отговорим на Вашите изисквания, предлагайки Ви безпрецедентен модел на почистване.

Освен да почисти домовете Ви, „Булклийн Сървиз“ ЕООД може да се превърне и във верен бизнес партньор. Отскоро много фирми, особено в туристическия бранш, използват „аутсорсинг“ фирма, за да почистят професионално спални помещения и търговски части. В помощ на всички мениджъри „Настаняване“ и собственици на хотели и къщи за гости фирма „Булкийн Сървиз“ предлага и  тази иновативна услуга. Екипът им ще се погрижи за перфектния вид и пълното санитарно–хигиенно обслужване на апартаменти и стаи, предлагани за периодични нощувки на територията на градовете София и Варна.

Бъдете в течение с всички промоции на „Булклийн Сървиз“ ЕООД, като последвате Facebook страницата:

Запознайте се подробно с всички цени и абонаментни планове на сайта: www.bulclean.org

Телефон за контакт: 052/ 580 310;
0876 004 240; 0877 878774

Email: office@bulclean.org

*Спонсорирана публикация

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/