21-годишен софиянец си поиска секс от майки в училищен двор във Варна

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Районен съд – Варна наложи глоба на 21-годишен младеж за отправени неприлични изрази в училищен двор.

Дежурен състав на Районния съд наложи административно наказание – глоба в размер на 100 лева на 21-годишен младеж от София за извършена проява на дребно хулиганство в двора на учебно заведение в централната градска част на Варна.

Нарушението, изразяващо се в непристойно поведение на публично място, с използване на нецензурни изрази и сексуални намеци към майки, посрещащи децата си в училищния двор, е регистрирано около обяд на 29 май.

Младежът пристигнал във Варна в търсене на сезонна работа, заедно със свой приятел, като на посочената дата влязъл в двора на училището и на висок глас започнал да отправя непристойни думи по адрес на две майки, които редом с други родители, посрещали децата си след учебните часове. След намесата на охранител, той напуснал двора, но през оградата продължил да притеснява майките, като демонстративно крещял неприлични реплики и псувни, поради което бил подаден сигнал на тел. 112.

Пред съда 21-годишния младеж призна за случилото се, поднесе извиненията си на потърпевшите и сподели, че употребил репликите за да изрази одобрението си към външния им вид. Непристойната проява не представлява престъпление, а нарушение по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство, наказуемо с глоба или задържане в поделенията на МВР.

Решението на ВРС подлежи на обжалване в 24-часов срок.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Фирма за почистване подарява свободно време на варненските домакини и ги спасява от вредителите (СНИМКИ)

Над 1 800 безработни в област Варна са постъпили на работа през април