in ,

Добрият сън е възможен, не е просто Блян (СНИМКИ)

Нашето ежедневие е изключително динамично и натоварено, и много често се чувстваме изморени. Независимо как прекарваме времето си, комфортът в спалнята е еднакво необходима съставка за пълноценен живот за всеки от нас. Добрият интериор създава уют и ни предразполага да се отпуснем и изключим от забързаността на външния свят, но главната роля за наистина възстановяваща почивка остава на леглото и матрака.

За българският бранд Блян, спецификите на добрия сън, спрямо различните предпочитания и нужди са добре познати. Благодарение на широката си гама от продукти, изработени от качествени материали със специфични функции, Блян успява да осигури комфортен сън на своите клиенти.

В напълно обновеното си портфолио от продукти, създадено с любов и грижа, Блян използва нови и подобрени материали с различни твърдости и плътности. Могат да се открият иновативни комбинации от различни материали, пружини с пяни, пяни с различни характеристики и профили, и всички тези продукти са специално създадени с фокус към клиентите – за подобряване на техния комфорт по време на сън.

Матраци с профилирана и охлаждаща мемори пяна, абсорбират излишната влага и осигуряват така желания температурен комфорт, като по този начин Блян се грижи за добрия сън на клиента. За матраците са използвани висококачествени текстили, които да осигурят енергиен баланс и истински релаксираща почивка на забързаните в ежедневието хора. А уникалният 7-зонов пружинен покет пакет и 3D профилирана високоеластична пяна, представляват убежище на спокойствие и уют за клиентите на Блян в по-студените месеци.

Не на последно място, спокойният сън на по-малките е приоритет на Блян. Брандът залага на стабилни системи и пяни, чиято подкрепа успява да даде на децата необходимото удобство, докато спят.

Блян се гордее и с новооткрития си магазин в град Варна, на бул. „Сливница“ 98. В него може да се открие пълното и обновено портфолио матраци и аксесоари, което да отговори на различните нужди и предпочитания.

Професионалистите от Блян неотлъчно следват своята мисия – да допринесат за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство – спалнята… за да се събуждате с усмивка!

*Спонсорирана публикация

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/