in

Изпълнителите на „Ламбада“ ще пеят тази вечер на Фестивала на цацата в Кранево

Тази вечер в Кранево пристигат КАОМА – изпълнителите на най-големия хит на всички времена „Ламбада“.

Те ще превърнат атмосферата по северното ни Черноморие в една неповторима лятна фиеста, а малко преди тях Замунда Банана Бенд ще завихрят своето шоу на сцената.

Алфредо Торес, кубинката Сирсе, румънската звезда Джордж Дайс и варненския клуб Маламбо ще направят танцови работилници, за да разкършат всички посетители, а купона ще продължи до зори с уникално нощно хавайско парти на плажа!

Последният фестивален ден по традиция е отреден на фолкорните формации от региона, но в програмата ще се включи и Георги Мамалев със своето артистично шоу. А кулминацията на 10 юни 2018 ще бъде концерта на най-морската от всичките ни певици – Тони Димитрова!

Организаторите на фестивала са обособили и Детска сцена, за да могат и децата да открият нови игри и забавления. Заради тях в Кранево ще пристигне и любимецът на малки и големи– бате Енчо!

И това не е всичко! В програмата са включени лятно кино на открито, лунапарк, ледена пързалка, конна езда, атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, бягане с токчета, Бирена миля и много, много други.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов