in

Днес ще бъде предимно слънчево време по Черноморието

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево.

Ще духа слаб до умерен юг-югоизточен вятър. Максималните температури по крайбрежието ще са от 26° до 29°. Температурата на морската вода е от 22° до 24°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд главно в западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, и на места там ще превали и прегърми. В крайните западни райони явленията ще продължат и през нощта срещу четвъртък. Има условия и за градушки. Ще духа слаб, в източните райони – до умерен изток-югоизточен вятър. След обяд ще е горещо, максималните температури ще са от 31° до 36°, на места в низините и малко по-високи, по морския бряг – от 26° до 29°.

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево, около обяд ще се развива купеста, до вечерта и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. В крайните западни масиви ще има валежи и през нощта срещу четвъртък. Ще духа слаб до умерен вятър, предимно от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра – около 18°.

Източник: meteo.bg

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов