in ,

Единственият на крайбрежната алея във Варна РЕТРО клуб отвори врати! (СНИМКИ)

Името му е Retro Club Cabaret, а мястото – Алея Първа, точно под Летния театър, на мястото на бившата Copacabana.

Входът е свободен всяка вечер, с изключение на вечерите с гостуващи звезди. Утре (14.06.2018 г., четвъртък) гости ще бъдат големите рок икони от българската сцена – група „Сигнал“. Това е прекрасен повод да посетите за пръв път заведението и да опитате от неговия чар.

Собствениците решават да акцентират на индивидуалността на мястото и да му вдъхнат изцяло нов живот – и са се постарали това да си личи още с влизането. Всеки детайл на дизайна вдъхва уют, желание за танци и весело настроение. След много усилен труд, тематичното заведение за феновете на качествената ретро музика вече е факт. Но в Retro Club Cabaret няма да чуете само един стил – там можете да се насладите на изпълнения в диапазона от AC/DC до Лили Иванова, няма ограничения и скрупули в стиловете! Евъргрийн, R&B, Rock and Roll… Най-доброто от най-доброто.

Създателите на клуба са хора с огромен опит – зад гърба си имат и други успешни заведения, например емблематичната за Варна „Копакабана“, отворила врати преди 19 години. Сега те искат да представят на варненци и гостите на града съвсем нова концепция с различна обстановка и са събрали страхотен екип, който със сигурност ще Ви накара да се усмихвате и танцувате непрекъснато.

Посетителите на Retro Club Cabaret се забавляват така, както са го правили едно време на концертите на звездите. Типичната за повечето заведения „online обстановка“ тук просто липсва! Гарантираме, че бандата No Name ще Ви накарат да забравите за телефона си през цялата вечер, а гласът на небезизвестната Боряна Георгиева (дъщерята на капитан Георги Георгиев) със сигурност ще Ви омагьоса, докато пиете любимата си напитка.

Заведението предлага богат избор от питиета, коктейли, както и наргилета. На място можете да откриете различни промоционални предложения.

Освен всичко останало, Retro Club Cabaret е идеален за провеждането на рождени дни, ергенски и момински партита във Варна – всяка празнуваща компания получава 20% отстъпка от сметката като комплимент.

Причините да посетите Retro Club Cabaret са много, а мястото вече е ясно.

Работно време: От понеделник до събота, от 19:00 до 4:00 ч.

Телефон за резервации: 0883 238 023

Харесайте Retro Club Cabaret във Фейсбук:

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/