in

Търновец и любимата му се сгодиха екстремно в облаците(СНИМКА)

29-годишният болярин Радослав Беев направил екстремно и оригинално предложение за брак на избраницата си – 28-годишната Надежда Паловска от Петрич, съобщи вестник „Борба“.

Търновецът задал най-желания от всяка жена въпрос „Ще се омъжиш ли за мен?“ в небето над Барселона. Бъдещият младоженец поднесъл годежния пръстен, докато летели с парашут и разглеждали от птичи поглед красотата на средиземноморското крайбрежие.

Радослав и Надежда са заедно от 5 години. Срещнали се в Англия, където и двамата отишли на гурбет. В началото връзката им била от разстояние и се виждали едва-два пъти месечно. След третата година обаче осъзнали, че нещата са сериозни и започнали съвместното си съжителство в Лондон. В момента и двамата работят в една и съща фирма за гъби и прекарват 24 часа заедно.

За празника на жената – 8 март, Радослав я изненадал с екскурзия до Барселона, но запазил в тайна датата за начало на пътешествието. В първите дни на юни й съобщил, че моментът е настъпил и е време да си стегнат багажа. Миналия вторник пристигнали в столицата на Каталуния и се отдали на красивите плажове, богатата история на града и атрактивни заведения.

„В петък след плажа й предложих да отидем да летим с парашути и много силно се надявах да се съгласи, тъй като предварително бях запазил час и бях подготвил предложението за брак. За щастие, тя прие с голям ентусиазъм идеята. Когато скочихме с парашута, извадих пръстена и й го поднесох. Тя изпадна от шок, беше много изненадана“, разказа той.

След като чул заветното „да“, останали да се наслаждават на гледката от въздуха още 15 – 20 минути.

Снимка: Борба

Бъдещите младоженци смятат да вдигнат сватба догодина.

„И двамата имаме много приятели и ще е нужда сериозна организация за цялото събитие. Ще бъде трудно да се справим от разстояние, затова не бързаме и не си поставяме срокове. Решили сме само едно – сватбата да е във Велико Търново“, заяви Радослав.

29-годишният търновец сподели, че идеята им е да се върнат да живееят в България и в частност в старата столица. След дълги преговори успял да убеди бъдещата си съпруга, че родният му град е най-подходящото място за градене на семейство.

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов