in

8 български момчета изнасилиха 13-годишно момиче в Германия и заснеха всичко на телефоните си

Осем български момчета са изнасилили 13-годишно момиче в Германия и са записали престъплението с мобилните си телефони, съобщава немското издание „Билд“.

Престъплението е станало още на 21 април в град Фелберт (провинция Северен Рейн Вестфалия), но не бил оповестен публично от полицията, за да се спести допълнителния тормоз върху момичето.

Момичето било причакано от момчетата в близост до местен басейн след тренировка по плуване. Те я завели в гората и там се гаврили с нея. Първоначално две от момчетата са изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 са снимали случващото се с телефоните си. След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилвано. Потърпевшата била спасено от минаваща жена, която издърпала 13-годишното момиче, докато било издевателствано с нея.

Момчетата са идентифицирани. Шест от тях са заловени от полицията. Те са на възраст между 14 и 16 години. Останалите двама се издирват.

Само за ден това е вторият тежък криминален случай, в който са замесени български граждани в Германия.

Вчера 17-годишен българин се предаде за убийството на 15-годишна румънка в Мьонхенгладбах.

Източник: novini.bg

 

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.