in ,

Варненска фирма издава как да спестим хиляди при закупуването или строежа на мечтания дом

Закупуването или строежа на жилище е важна стъпка за всеки от нас, а на повечето ни се случва веднъж в живота. Това не е ли достатъчна причина, когато купуваме или строим своя дом да сме напълно подготвени?

Когато си купувате употребяван автомобил водите ли го при професионалист, за да му направи диагностика и да ви уведоми за дефектите по колата и колко би ви струвал ремонта?

Вече е възможно професионалист да Ви консултира и в избора на най-скъпата покупка в живота на повечето от нас – Жилището.

Иновативната за българския пазар фирма IBBC inspection building and buyer consult е създадена с цел да напътства клиентите си в желанието им за създаване на мечтания дом. Харесали сте имот на добра цена и изглежда, че е в страхотно състояние? Винаги имайте в предвид, обаче, че когато става въпрос за продажба от собственик се акцентира на най-добрите му черти и често Ви се спестяват потенциалните недостатъци.

Ако сте решили да закупите жилище, професионалист от IBBC ще огледа желаният от вас парцел, къща или апартамент и ще Ви информира дали покупката си струва. Инспекцията Ви дава възможност да се уверите в изправността на ел. инсталацията, на ВиК, на уредите, топлозагуби, влажност, състоянието на стени, тавани, подови настилки, покриви, отводняване, мазе, мухъл и т.н. Ще разберете дали са наложителни евентуални ремонти и каква сума трябва да си отделите за тях.

Изберете инспекция на бъдещия си дом и се уверете, че всичко е такова каквото изглежда. Ако инспекцията излезе чиста, не се колебайте със сключването на сделката, ако обаче, намерят дефекти ще знаете колко ще ви струват ремонтите и можете да преговаряте за цената с продавача.

Ако пък искате сами да изградите своя дом-мечта, отново може да се доверите на IBBC. Занесете им архитектурен проект и професионалисти ще изготвят независима оценка на предстоящия ви строеж и индивидуална количествено-стойностна сметка, за да се ориентирате по-лесно в избора си на строител.

Имате имот, който желаете да ремонтирате и получавате десетки оферти с огромни разлики в цената? – Разберете реалната цена на пазарният труд и материалите, както и адекватни насоки към коя от офертите да се насочите.

Притежавате имот или стара къща и не сте сигурни дали да продавате или да инвестирате в него? IBBC ще Ви предоставят експертно мнение за цената на инвестицията, която ще направите, разработен бизнес план и прогнозирана печалба. Фирмата изготвя идейни проекти с креативни предложения и подготвя необходимите документи за реализация.

Възползвайки се от услугите на IBBC, може да разберете неподозирани трикове, които да повишават стойността на имота Ви. С няколко дребни промени, на пръв поглед непривлекателна стара къща, може да се превърне в чудесен имот, който да продадете лесно и на по-висока цена.

Таксата за цялостна консултация е 250 лв. – Тази инвестиция може да ви спести до 200 000 лв.

Открийте отговора на всеки въпрос, свързан с покупка, строеж или продажба на имот с IBBC inspection building and buyer consult .

Консултирайте се с професионалистите, спестете хиляди и превърнете загубата в печалба.
За повече информация последвайте Facebook страницата

Или на сайта: www.Ibbcconsult.com
АДРЕС: гр. Варна ул. Тихомир 20
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 089 848 1748

*******
Главен спонсор на наградата този месец:happy-life
Спонсор допълнителна награда: logo-promocheck

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/